Извънредни новини

Валбуена: Бензема мe хвърли на бандитите

Валбуена:  Бензема мe хвърли на бандитите

Шантажираха ме, защото бях глупак, признава френският национал

Матийо Валбуена си изля душата в своя версия за сексскандала, в който стана жертва на бившия си съотборник Карим Бензема. Френският национал даде интервю за "Льо Монд", обясни какво се е случило и заяви, че е бил записан да прави секс от двама изнудвачи - Аксел Анго и Мустафа Зуауи "Сата".

"Не бих причинил такова нещо и на най-злия си враг, обясни Валбуена. - Няма как да не съм много, много разочарован, след като установих, че отношенията ни с Карим не са толкова искрени, както той ги представяше. В подхода си той не беше агресивен и не говореше директно за пари. Но стана дума за Джибрил Сисе, който имаше подобни проблеми през 2008 г. "И той плати ли си", попита ме Карим. "Да, плати си", отговорих му. "Видеото появи ли се", продължи той.

"Не", казах му. Спомена ми, че си имам работа с бандити и настоя да ме запознае с негов познат. Така индиректно ми подсказа, че ще трябва да си платя. Имаше един човек Аксел, с когото Джибрил ме запозна в Марсилия. Двамата със Зуауи се мотаеха сред футболистите и знаеха много. Аксел винаги се стараеше да ни е полезен и да ни услужи. Веднъж си купих джиесем и исках да си прехвърля номерата и го помолих да ми премести информация от компютъра в телефона. Не се учудвам, че и Самир Насри е замесен, отношенията ми с него винаги са били сложни. Но с оглед на целия скандал се оказва, че съм се държал като глупак."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе