Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бареков: Целта е да бъдем № 1 във Варна и Пловдив на евровота

Бареков: Целта е да бъдем № 1 във Варна и Пловдив на евровота

Варна. „България без цензура" се цели да бъде първа политическа сила във Варна и в Пловдив. В морската столица ще съберем 25 000 гласа. Партията стои добре и в малките градчета, каза нейният лидер Николай Бареков във Варна. Според него социологическите проучвания не са показали истинския потенциал на съвсем прясно регистрираната партия „България без цензура", която има феноменален електорат. Реално очакваме минимум 12 % и без нито един купен глас, подчерта той.

Николай Бареков отново припомни, че веднага след резултатите на евровота, на другия ден още 7-8 депутати отцепили се от ГЕРБ ще напуснат парламента и ще оставят БСП и ДПС да крепят форума с Атака или ГЕРБ. Няма да се откажат от депутатските си места, защото на тяхно място, веднага ще довтасат други гербаджии и бесепари. Ако трябва ще опънем палатка за депутатите, които ни симпатизират пред парламента, допълни той. Ако БСП и ДПС решат да прекратят тази срамна практика, нашият сценарий е за нови парламентарни избори през юли или октомври, каза още Бареков.

Лидерът на "България без цензура" каза също, че ако партията не успее на евроизборите, той ще излезе от политиката. Последен влязох, първи ще изляза, ако народът даде доверието си на другите 3 партии, които са полудели сега на тема избори, каза той.

Николай Бареков представи пред медиите предизборния щаб на „България без цензура" във Варна, в който участват представители на коалиционните партньори от ВМРО, ЗНС и напусналите БАСТА. Председател на щаба е Георги Ковачев, а доц. Христо Бозов, който е от Изпълнителния съвет и на когото Бареков както призна, е фен, ще контролира работата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе