Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов- сред гостите на Световното първенство по планинско бягане

Цветанов- сред гостите на Световното първенство по планинско бягане

"Радостен съм, че присъствам на стартовете на 32-рото Световно първенство по планинско бягане в Сапарева баня. Заедно с министър Красен Кралев, президентa на Българска федерация лека атлетика Добромир Карамаринов, кмета на Сапарева баня Калин Галев, областния координатор на ГЕРБ в Кюстендил и депутат Кирил Калфин, общинския координатор на ГЕРБ в Кюстендил Виктор Янев и председателя на ОбС-Кюстендил Михаела Крумова посрещнахме първите финалисти на финала при девойки старша възраст". Това написа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във Фейсбук, където публикува снимки от събитието.

"Поздравих състезателката Любомира Пехливанска, която има най-добро време сред девойките от Сапарева баня. Щастлив съм, че българката Дилиана Минкина се класира 16-та в състезанието, което е много добър резултат", обясни той.

Цветанов даде старт на състезанието на юношите-дестинация 7,3 км. Той си направи и снимка за спомен с талисмана на Световното-Гейзо.

Стандарт Нюз припомня, че 32-ото Световно първенство по планинско бягане в Сапарева Баня бе открито вчера. Церемонията по откриването се състоя в амфитеатър до Гейзера в центъра на града. Повече четете ТУК.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе