Извънредни новини

София удря рамо на "Лудогорец"

София удря рамо на

Лудогорец ще има солидна подкрепа от трибуните за важния първи мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Тимът се изправя срещу чешкия Виктория Пилзен от 21,45 часа на ст. "Васил Левски". До снощи бяха продадени над 9000 билета. Днес се очаква обаче бройката да се вдигне двойно, след като столични агитки ще дадат рамо на "орлите".

"Молбата ми към хората е да не чакат последния момент. За да се избегнат струпвания пред каси. За мач от такъв ранг мерките ще са доста сериозни", разкри Ангел Петричев вчера и си пожела подкрепа от Господ.

От "Лудогорец" съобщиха на всички фенове, че стадион „Васил Левски" ще отвори врати в 19:45 часа. Клубът призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете.

На Националния стадион няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземани.

Билети за мача срещу Виктория се продават в мрежата на Ивентим. В сряда в 10:00 ч. отварят касите на Националния стадион – на улица „Граф Игнатиев" и на булевард „Гурко", и ще работят докато има желаещи да си закупят входни талони, допълниха от клуба. По всички входове на „Васил Левски" ще има кетъринг зони, а на три места около стадиона ще се продават фенартикули на "Лудогорец".

"Лудогорец" - "Виктория" (П)

Вероятни състави

"Лудогорец": 21. Стоянов, 6. Натанаел, 5. Паломино, 27. Моци, 4. Сисиньо, 18. Дяков-К, 8. Саша, 88. Вандерсон, 84. Марселиньо, 22. Кафу, 28. Кешеру
Треньор: Георги Дерменджиев

"Виктория" П: 1. Козачик, 2. Хейда, 4. Хубник-К, 8. Лимберски, 3. Матею, 7. Хорава, 25. Хромада, 10. Копич, 19. Коварик, 23. Бакош, 12. Дуриш
Треньор: Роман Пиварник

Съдия: Марк Клатенбърг (Анг)

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе