Извънредни новини

"ЦСКА-София" глътна вода преди "Левски"

ЦСКА и "Ботев" завършиха 0:0 в скучен мач на "Армията".

"Червените" не успяха да затвърдят доброто представяне и двата поредни успех навън срещу "Черно море" и "Берое", въпреки че публиката на стадиона очакваше това.

ЦСКА можеше и да загуби двубоя на "Българска армия", ако Виана бе вкарал някое от двете си положения в първите 12 минути на срещата.

"Армейците" на три пъти имаха претенции за дузпа - за падане на Симао в наказателното поле и за игра с ръка на Панов и Терзиев, който в 79-ата минута изби от голлинията удар на Каранга.

В последните 5 минути на мача ЦСКА заигра с човек повече заради два бързи жълти картона на Меледже, но и това не помогна на тима на Стамен Белчев да достигне до победата.

"Червените" нямат победа в пети пореден мач срещу Ботев, като в трети от последните завършват при 0:0 с пловдивчани. Напрежението пък ескалира след последния съдийски сигнал. Тогава футболисти на "червените" и хора от щаба наобиколиха Петър Доровски и започнаха да искат обяснение защо не е свирил дузпа. А на всичкото отгоре започнаха и да го бутат. Наложи се Николай Бодуров да застава между арбитрите и своите треньори, за да предотврати още по-грозни сцени.

"Малшансът пред вратата на противника не ни позволи да стигнем до крайния успех. Ботев имаше няколко добри положения, но ние доминирахме в мача. Може би момчетата очакваха лесен мач, но аз ги бях предупредил, че това няма да бъде така. Липсваше ни концентрация", коментира треньорът на ЦСКА Белчев. "Не мисля, че умът им е бил в мача с "Левски". Ще се готвим максимално за този сблъсък. Знам какво да направя в този мач, надявам се да се получи", допълни треньорът на ЦСКА.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе