Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Слънце до обяд на Разпети петък

Слънце до обяд на Разпети петък

На Разпети петък дежурният синоптик Вяра Рафайлова прогнозира слънце в сутрешните часове. По-късно от запад ще се заоблачава, но валежи не се очакват.  Вятърът ще  е слаб, в Дунавската равнина умерен от запад и максималните температури ще достигнат 17-22 градуса. Следобед вятърът по крайбрежието ще се ориентира от югоизток и температурите ще се понижат до 11-14градуса.

Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 9-12 градуса.

За Варна максимална температура около 16 градуса.

В 6 часа  температурата във Варна е 9 градуса. Атмосферното налягане е 1008 хектопаскала – по-ниско от нормалното за месеца, ще продължи слабо да се понижава. Относителната влажност на въздуха е 81 % .

Във Варна най-високата температура на днешния ден /24.4°/ е измерена през 1981  година, само 0 е била температурата преди точно 70 години .

Слънцето за Варна изгрява в 6 часа и 29 минути, залезът е в 19 часа и 50 минути.  Продължителност на деня – 13 часа и 21 минути.

Най-топлото населено място в Източна България тази сутрин е Русе – 11 градуса. 10 показва термометъра в Силистра и Разград. 8 градуса е в Бургас, Емине и Калиакра, 7 в Ахтопол, 6 на Шабла и 4 – в Добрич.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе