Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Без ток на 25 септември

Без ток на 25 септември

От 6 до 9 часа, поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – кварталите "Боян Българанов" и "Еверест". Проблеми с електозахранването ще има също в района около Болницата, пл. "Раковски", Новата и Старата Поликлиника, пл. "Оборище", бившия "Тежък полк", "Куршун чешма", бившата "Военна болница" и "Гръцкия блок".

Също в Шумен за времето, но за времето от 7 до 17 часа поради профилактика са възможни са възможни смущения на електрозахранването в района на Военното поделение на изхода от Шумен за Варна,  "Асфалтова база", част от "КАТ", района на "Биволовъден институт" срещу "КАТ", както и вилните зони: "Байчов кладенец", "Под манастира", "Чашка"; "Овчарниците"; "Птицекомбината и Пети километър" .

За периода от 08:30 до 17:30 часа, поради извършване на ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на голяма част от селата  Гецово, Дряновец, Балкански, Езерче, Осенец, Каменово и Равно. Ток няма да има и в районите на гара Сеново, градовете Цар Калоян, Глоджево.

От 08:30 до 16:30 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Русе - местността "Трите гълъба".

За времето от 08:30 до 16:30 часа, поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: селата Прохлада, Секулово, Цар Асен, Черник, Чернолик, Яребица и област Силистра.

От 08:30 до 16:30 часа, поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Силистра - бул. "Седми септември" и  улиците "София" , "Тимок", "Тича", "Филип Тотю", "Хаджи Димитър", "Явор"  и "Янко Тодоров".

До 17:00 часа, поради извършване ремонтни дейности ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Тутракан - улиците "Гео Милев", "Искър", "Вела Пискова", "Отец Паисий" и "Страцин". Проблеми с електрозахранването ще има също в град Опака – в района на улица „Крайбрежна”.

От 08:00 до 17:00 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: Пивоварен завод,  вилна зона "Новоселско шосе", "Домът за стари хора", телевизионната кула на "Шуменско плато", лагер "Ивански", "Климатичното училище", "Ловната хижа", "Домът за душевно болни" /по пътя за с. Лозево/, с. Лозево, вилна зона "Лозевско шосе". Проблеми с тока ще има и в селата Градище, Черенча, Средня, Новосел, Върбак, Сливак, Близнаци, Страхилица, Хитрино, "Хибриден център по свиневъдство", "Асфалтова база - Хитрино", м-ст "Чаир дере", с. Белокопитово - Пощата.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе