Извънредни новини

Сексбомба притиска треньор за бебе

Сексбомба притиска треньор за бебе

Бракът ми е съвършен, хвали се г-жа Регекампф

Безсънни нощи има Лауренциу Регекампф, стана ясно днес. Те обаче не са свързани с предстоящото домакинство на "Левски", нито с войните на Стойчо Стоилов или тактики. Треньорът има друга далеч по-важна задача. Тя е поставена от съпругата му Анамария. Фурията напира за второ дете от него. Тя разкри това пред румънската телевизия "Про". "Искам Лауренциу да ми направи момиче!", отсече сексбомбата, която е и хищен футболен мениджър.

"Нашият брак е съвършен, но ни трябват още деца. Искаме ги, защото ги обичаме. Надявам се на още едно малко момиченце", заяви г-жа Регекампф. Двамата вече имат едно момче. Иначе Анамария има две дъщери от първия си брак. Треньорът на "оранжевите" пък още едно момче от предишната си жена.

Иначе русенският "Дунав" отсега се готви за сензация в Ловеч за Купата на България. Жребият противопостави "драконите" срещу "Литекс" на осминафиналите. От фенклуба в Русе се заканиха на "оранжевите". "Време ни е да изпепелим по-голяма плячка", заявиха русенци. "Под ножа са", "Това ще е изненадата в кръга", сигурни са от "Дунав". Мощна агитка също ще подкрепя отбора в Ловеч, като организацията за екскурзията стартира още от днес.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе