Извънредни новини

Съдия №1 в Европа свири на "Лудогорец"

Съдия №1 в Европа свири на

Най-добрият съдия в Европа ще надува свирката в сряда по време на първия мач между "Лудогорец" и "Виктория" от плейофите за влизане в Шампионската лига. Срещата е от 21,45 часа на стадион "Васил Левски", а "орлите" припомниха и днес на феновете да пазят билетите си за мача. Те ще им отворят вратите за промоции в бъдеще в турнира на богатите или за Лига Европа. УЕФА явно смята, че срещата ще е сред черешките на тортата в тази фаза и командирова в София Март Клатенбърг. Англичанинът се прочу, след като му повериха всички три от най-важните за сезона финали - купата на ФА, Шампионската лига и Евро 2016. Той отбеляза събитието с татуси.

В същото време от "Виктория" се изхитриха и обявиха, че пускат в сряда билетите за реванша с "Лудогорец". Така се надяват да си гарантират пълни трибуни дори и при сериозен провал в София. "Елате всички на касите в сряда", призоваха пилзенци, които пристигат утре в София.

"Лудогорец пък запаси присъствието си в националния отбор на Румъния. Кристоф Даум остави в сметките си Козмин Моци и Клаудио Кешеру. Той обаче няма да разчита на Андрей Препелица, защото има едва 14 минути от началото на сезона. Германецът дебютира начело на комшиите срещу Черна гора на 4 септември.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе