Извънредни новини

Кметът на Русе открива полуфинали на Фен Купа 2016

Кметът на Русе открива полуфинали на Фен Купа 2016

Този уикенд (4 и 5 юни) на стадион „Дунав" в Русе ще се проведат регионалните полуфинали на Фен Купа 2016 за областите Русе и Силистра. Домакин на откриването ще е кметът на града Пламен Стоилов. След встъпителната церемония, която започва в събота в 12:00ч., градоначалникът ще напътства тима на общината в демо-мач срещу отбор на „Каменица".

Отборите полуфиналисти са общо 32. Те са заслужили местата си по време на предварителните квалификации за двете области, в които взеха участие близо 100 тима. Само един от тях ще вдигне в неделя купата на регионалния шампион и ще подпечата билета си за националните финали. Там битката ще е по-оспорвана от всякога. 12-те регионални първенци ще премерят сили за титлата национален шампион на България и съпътстващата я голяма награда – приключение зад кулисите на Камп Ноу в компанията на легендата Христо Стоичков.

За посетителите на стадион „Дунав" са предвидени не по-малко емоции от тези за участниците. Множество игри и активации, осигурени от организаторите и корпоративните партньори на турнира, очакват всички ентусиасти. „Фен Купа е повече от футбол и при нас има за всекиго по нещо", споделя Кирил Глушков – мениджър „Събития" в „Каменица" АД. „Награди има почти за всички, защото според нас най-важното е не да спечелиш, а да играеш."

Името на регионалния шампион за Русе и Силистра ще стане ясно в неделя, веднага след финалния мач, който стартира в 13:00 ч.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе