Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Разкриха убиец на родилка

Разкриха убиец на родилка

Под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна служители на ОД на МВР са разкрили извършителя на убийство на млада жена.

За срок до 72 часа с постановление на дежурен прокурор в Окръжната прокуратура е задържан 22-годишният Красимир А., който живеел на семейни начала с убитата. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост – престъпление по член 116, ал. 1, т. 6 от НК, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Преди два дни в жилище в кв. "Аспарухово" бил открит трупът на 18-годишна жена, родила преди 10 дни.

Първоначално случаят бил докладван на Районната прокуратура във Варна, но при извършената вчера аутопсия били установени множество наранявания в областта на главата и тялото, довели до смъртта на младата жена. Веднага случаят бил докладван на Окръжната прокуратура във Варна, като незабавно бил разпореден допълнителен оглед на местопроизшествието и назначени съдебни експертизи.

Обвиняемият е осъждан за грабежи, като преди няколко месеца излязъл от затвора. Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо извършителя.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе