Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Hyundai Racing Trophy продължава на рали „Сливен"

Hyundai Racing Trophy продължава на рали „Сливен

Екипажите на Hyundai Racing Trophy са готови за старта на четвъртия кръг на едномарковия шампионат, в рамките на рали „Сливен". В петък преди официалния старт на надпреварата, четирите екипажа Григор Григоров/Даниел Миленков, Симеон Симеонов/Димитър Спасов, Христо Геров/Йордан Йорданов и Мирослав Ангелов/Калоян Атанасов тестваха и настроиха състезателните автомобили Hyundai i20 Coupe R1 и са в готовност да влязат в борбата за първото място.

От четирите екипажа на Hyundai Racing Trophy, които ще вземат участие в състезанието, само Григор Григоров участва в рали „Сливен" и миналата година.

„В сравнение с миналата година, през този сезон съм променил много неща. Сега имам по-агресивен стил на каране, а тогава бях по-страхлив и трупах километри. Мога да кажа, че съм съвсем различен човек на трасето. Тази година и навигаторът ми е друг. Даниел Миленков е на моите години и комуникацията между нас е по-лесна. Вече няма пилот-навигатор-кола, а сме едно цяло. Относно състезанието, мога да кажа, че за мен рали „Сливен" е в топ 3 на любимите ралита. В сравнение с миналата година, сега трасето е по-разчупено и има само една отсечка, която съвпада. Стратегията ми започва както винаги от първия километър, без излишни рискове", коментира Григор Григоров.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе