Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Борисов: Прокопиев ми се оплакваше, че Василев ще го убива

Борисов: Прокопиев ми се оплакваше, че Василев ще го убива

Интервюто на Цветан Василев е опит на групата на Прокопиев да дискредитира ГЕРБ. Това е най-добрата партия, затова. Това заяви премиерът Бойко Борисов след като изрази желание да коментира интервютата на Цветан Василев.

Прокопиев навремето идваше да се оплаква при мен, че Цветан Василев иска да го убива. Искаше помощ. А сега му пуска интервю след интервю. Двамата направиха фронт срещу мен. Булгартабак се продаде по времето на министър Трайчо Трайков,продаде го Сити банк - американска банка. Взеха се 110 млн. евра. БТК стана изцяло частна. Продажбата се извършваше в Люксембург между частници, коментира премиерът и допълни: Мадлин Олбрайт ми се обаждаше, искаше да говорим по тази тема. Защото имаше много кандидати. Отказвал съм на всички да говоря дори за Виваком. Отказал съм на всички комании, които искаха, среща.

По думите на Борисов Делян Пеевски няма нищо общо с управлението на ГЕРБ. "Докато кръгът "Капитал" е имал нещо общо. Те са ми предложили 5-6 министри, докато ги видя какви са и да ги изгоня. Защото не ме питате за Прокопиев, а все за Пеевски. Единият е влиял на БСП във властта, другият влияеше на мен в началото. Доведоха министри, ставаха, взех ги. Тия, които не ставаха, ги махнах. ГЕРБ е независим. Над мен няма никой, над ГЕРБ няма никой, каза Борисов.

По повод обвиненията, че България е „клекнала" на Ердоган", премиерът се пошегува: „Много ме боли коляното, аз не мога да клекна дори и да искам. Че успяваме по 100-200 човека да върнем в Турция без споразумение. Искате да станат 100 000 души. Предложете едно село или град къде да ги преместя. Кажете един град и вие го приемете като ангажимент. Хората не искат да им ги пращаме в градовете и в селата. Препълнени са ни центровете. Пред кого сме клекнали, че всичко, което влезне у нас нелегално го връщаме в Турция, за разлика от Гърция, където има проблем", заяви още премиерът пред Нова телевизия.

4 Коментара

  1. Атанас Чобанов

    Аз, Атанас Чобанов, Главен редактор на сайта Биволъ, открито и отговорно заявавам, че Бойко Борисов - Буда лъже за Ивчо Прокопиев! Прокопито е един от най-достойните хора, които познавам и мой работодател, който редовно ми превежда добри суми! Така че да е жив и здрав още дълги години и да ни използва за поръчкови статийки, както досега!

  2. Днес го убива, а утре се гушкат. Тази игра е ясна. Важното е, че се разбра, че Прокопиев е един от основните хора, които дърпат конците в страната и благодарение, на който всички ние сме бедни, за да може той да си напълни гушката.

  3. Ама продължете заглавието де. Целия цитат завършва с това как сега Прокопиев е на хранилка при Василев. Едни скътани 4 млрд. лв. виждате ли какво могат да направят. До онзи ден Прокопиев пишеше яко срещу Василев, а сега изведнъж спря и почна да му пуска интервютата и гледните точки. Това интервю беше именно официалното обявяване, че Цветан Василев вече е сложил ръка над Капитал и всичките му тролове трябва да го следят, за да четат от там опорните точки, които да повтарят като папагали.

  4. Абе и Прокопиев и Василев са мошеници от висока класа, няма какво да се лъжем, днеска са едни против друг, утре заедно, ако има пари за крадене най-вече. Ей това е положението, докато ние бачкаме, те си редят схемите на най-високо равнище.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе