Извънредни новини

ПСВ продаде 300 билета за София

ПСВ продаде 300 билета за София

300 билета вече изкупиха фенове на ПСВ за предстоящия мач с "Лудогорец". Холандците гостуват в София на 28 ноември в среща от Лига Европа, която вероятно ще реши първото място в групата. От днес са в продажба и пропуските за родните запалянковци. Цените са както следва: 10 лева за сектор "В", по 15 и 25 за сектор "А". Феновете ще имат възможност да се снабдят и онлайн чрез сайта www.eventim.bg.

От "Лудогорец" ще дадат днес почивка на част от героите в Европа. Тимът посреща "Берое" за купата в първи осминафинал.

"Ще търсим добър турнирен резултат", заяви селекционерът на заралии Петър Хубчев. Това означава, че гостите ще искат да отбележат поне един гол. "Берое" е от малкото отбори, които през тази година имат победа над "Лудогорец", макар и след дузпи, в мача за Суперкупата на България. И треньорите ще ползват това като психологически коз. Има и още две добри новини за треньорския щаб. Сред титулярите се завръща левият защитник Веселин Пенев, който изтърпя наказанието си от една среща. На линия ще бъде и неговият колега отдясно - Пламен Крумов. Травмата в главата, която получи в мача с "Левски", се е оказала лека.

"Очакваме за мача в Разград да дойдат и наши фенове от Варна, ще се съберем поне стотина души агитка", съобщи председателят на фенклуба на "Берое" Александър Мечев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе