Извънредни новини

Привикаха Славиша на килимчето

Привикаха Славиша на килимчето

Тежък разговор се проведе вчера в съблекалнята на "Левски". Иво Тонев, Наско Сираков, Христо Йовов се затвориха там заедно със Славиша Йоканович. "Сините" бистриха план за излизане от кризата. На "Герена" изпаднаха отново в дупка след загубата 0:2 от "Лудогорец". Така вече четири поредни домакинства столичани не познават победа. "Да се стягат и да работят", разгневи се собственикът Тодор Батков. Малко след това Наско Сираков хвърли бомбата: "Стадионът става основен приоритет. Градим отбор".

"Срам ме е, направо ни пребиха през първото полувреме. Единственото, което ми остана, е да работя. Ситуацията е трудна, но няма да се отказваме от титлата", обяви пък треньорът Славиша Йоканович. Очаква се в сряда за купата той да направи доста промени. Причината е, че доста от титулярите до сега вече са загубили доверието, с което се ползваха, и след Нова година може да опразнят шкафчетата си.

На "Герена" афишираха след мача, че очакват и последното засега ново попълнение. Такова обаче не се появи вчера.

"Сините" пък решиха да прибягнат до ход, който не им донесе нищо в дербито срещу "Лудогорец" - закрити тренировки. Йоканович ще готви отбора под ключ за домакинството на "Пирин" (ГД) утре от турнира за Купата.

"Сектор" Б: Измъкват се на косъм

Сектор "Б" този път пожали играчите след шамара от "Лудогорец". "Писахме, писахме декларации, не помага. Какво повече да им кажем", обявиха от агитката. Запалянковците си останаха единствено с гнева в минутите след загубата. Този път те не пожалиха и Йоканович. В кюпа влезе и Гари Родригес.

"Ние си вършихме работата. Подкрепяхме ги докрай. Явно не го оценяват, както и факта, че правим всичко възможно, за да не се стигне до грозни сцени. Коства ни огромни усилия и разговори с хората от цялата страна. В други времена не ми се мислеше... Счупени седалки, обсада на съблекалнята. Това не води до никъде", обяви Владимир Владимиров-Гугутката. В мрежата обаче феновете са кагегорични, че не приемат определението за нулева година.

Халф от "Герена" изгоря

за поне 6 месеца. Вчера се потвърди диагнозата, че Стефан Велев има скъсани връзки на коляното. Той бе заменен принудително още в 23-ата минута на мача с "Лудогорец". Велев ще мине повторен преглед при д-р Тони Георгиев, който ще реши кога ще бъде опериран. Вратарят Пламен Илиев пък се оплака от настинка и не се появи вчера на "Герена".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе