Извънредни новини

Правят пачки от косата на Роналдо

Правят пачки от косата на Роналдо

Фенове чакат цяла нощ португалците в Маркусис

Името Кристиано Роналдо продава във всяка една точка на света. В това се убеди и френската фризьорка Изабел Фернандес. Тя пусна промоция в салона си в Маркусис, че срещу 16 евро прави прическата на суперзвездата. И то не само сегашната, а и минали. Фернадес се похвали пред португалските медии, че бизнесът й процъфлтял буквално за три дни след началото на европейското, откогато важи офертата. "Печеля почти четворно", каза фризьорката и уточни, че промоцията важи до финала на Евро 2016.

В същото време група от над 60 души цяла нощ стоя пред хотела на Роналдо и Португалия преди първия им мач от турнира срещу Исландия. Привържениците, които бяха главно португалски имигранти, живеещи във Франция чакаха търпеливо за снимка и автограф от звездите. За тяхно съжаление обаче Кристиано не се появи.

Вчера сутринта обаче Нани и Ренато Санчес донесоха на привържениците фланелки. Те им дадоха автографи и се снимаха с тях за спомен.

Исландия загря с детски приказки

В Исландия се вдетиниха преди първия мач на Евро 2016 срещу Португалия. В социалните мрежи се появи снимка как Теодор Елмар чете детска приказка на съотборниците си Емил Халфредсон и Биркир Бярнасон. По-интересното бе, че тримата бяха се сгушили в едно легло и под една завивка. Триото се приспа с книгата "Аз обичам чайки". "Лека нощ", написа Елмар под фотото. Иначе останалите им съотборници поиграха билярд в навечерието на мача срещу Португалия. Най-силен се оказа звездата Ейдур Гудйонсен, който не остави шансове за колегите си с щека в ръка.

Секс и паста за Австрия

Австрийският национален отбор получи нежен допинг преди първия си мач от Евро 2016 срещу Унгария. Подобно на германците, в последния момент Марсел Колер е разрешил на футболистите да прекарат една нощ със своите съпруги и гаджета. Момичетата само това чакали и веднага се появили в базата на тима в Малмор. "Няма смисъл да изнервяме футболистите. Те трябва да почувстват свобода и затова реших да пускам жените им преди мачовете. Дано това да даде добър резултат", обяви Колер.

Иначе готвачът в хотела на австрийците ги изненада с вкусни ригатони. Всеки един от играчите си облиза чинията с пастата и лично благодари на готвача.

Алармират за унгарски хулигани

Медиите в Унгария алармираха, че вчера опасна група ултраси е тръгнала за Бордо. Там днес унгарците ще играят първия си мач на европейски финали от 44 години насам срещу Австрия. Феновете, които не са носили нищо опасно, са тръгнали със самолет от Будапеща. Групичката от 40-50 обаче има криминално минало, като повечето от тях често са били задържани след мачове на националния отбор или "Ференцварош". В мрежата вече се появиха снимки на маскирани хулигани, които са взели като плячка румънски и полски знамена.

Доверявам и живота си на треньора

Фернандо Сантос. Това обяви португалският защитник Вийериня преди двубоя срещу Португалия. "Селекционерът винаги се грижи за нас. Пита постоянно какво ни мъчи извън терена. Иска да ни помогне, психолог е. С повечето колеги се сприятелихме много с нещо. Вярваме му безрезервно", обясни защитникът на "Волфсбург". "Мачът с Исландия. Мисля, че няма да имаме проблем да бием. Особено след като Кристиано е с нас. Роналдо си е Роналдо все пак. Той е много нахъсан за добро представяне", обясни Виейриня.

Почина бащата на защитника

на Австрия Гьорги Гарич. Таткото, който носеше същото имe, издъхна в петък. Бранителят веднага е поискал разрешение да пътува за погребението. Но семейството му е казало, че ще изчака, за да може да остане и да играе във Франция.

Алаба си купи Айфеловата кула

за спомен. Защитникът се похвали с умаления макет, докато пътуваше вчера със самолета за Бордо. Там Австрия среща Унгария. Халфът Марсел Забитцел пък отскочи до близкия фризьорски салон да си направи нова прическа, преди да излети самолетът.

Херминатора дойде на гости

в лагера на Австрия, за да надъха своите съотборници. Легендарният скиор Херман Майер се появи в Малмор и се снима с някои от играчите. Той пожела на австрийците да минат групите и дори да стигнат четвъртфинал.

Бранител виси до последно

в състава на Унгария за мача срещу Австрия. Става въпрос за Тамаш Кадар. Бранителят има травма в крака и снощи трябваше да мине последни прегледи. Селекционерът на унгарците Бернд Щорк обяви, че е малко притеснен заради травмата. "Да, има неяснотии. Но няма да правим драми", добави той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе