Извънредни новини

Полиция разнищва дербито на Ливърпул

Полиция разнищва дербито на Ливърпул

Полицията в Ливърпул подгони феновете на "Евертън". По време градското дерби, спечелено от "Ливърпул" с 4:0, привържениците на "карамелите" започнаха да замерят Луис Суарес с монети, рестото от сандвичите и напитките за мача. Инцидентът стана в 21-ата мин на мача. Тогава Суарес се готвеше да бие корнер пред сектора на "сините". Дъжд от монети полетя към терена и като по чудо Канибала се отърва невредим.

"Полицията провежда разследване за хвърлени предмети", обявиха от органите на реда. Суарес вкара и 23-тия си гол от началото на сезона при разгрома 4:0 в 222-ро мърсисайдско дерби. Желанието на "червените" да вкарват бе толкова голямо, че в края Луис Суарес и Даниел Стиръдж се скараха след егоистична изява на втория. За да потуши напрежението, Брендън Роджърс веднага смени Стъридж.

В същото време Димитър Бербатов и "Фулъм" продължават да затъват. "Котиджърс" се върнаха сред изпадащите след 0:2 като гост на "Суонси". Българинът бе сменен в 83-ата мин от младата шведска надежда с босненски корени Муамер Танкович. Бербо имаше един шанс за гол, но ударът му мина над напречната греда.

След мача медиите на Острова твърдят, че "Тотнъм" ще вземе българина под наем до края на сезона. Като част от сделката "шпорите" ще дадат германския халф Люис Холтби.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе