Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

И подводница търси останките от А320

И подводница търси останките от А320

Египетска подводница се включва в издирването на черните кутии от изчезналия A320. ВВС съобщава, че египетският президент е обявил старта на операция за откриване на двете черни кутии от самолета, за които се предполага, че са потънали близо до гръцки остров. 

Припомняме, че самолетът на EgyptAir изчезна по време на полет от Франция до Кайро - до момента основната версия е, че е паднал в Средиземно море. Има данни, че, броени минути преди да изчезне от радарите, в пилотската кабина се е появил дим. 

До момента властите не са обявили официално причината за падането на самолета. Още в първите часове от изчезването му се появи и версията, че той може да е станал обект на терористичен акт. Експерти предположиха, че рискът от това е по-висок, отколкото от техническа неизправност. Разследващите подчертаха, че работят по всички възможни версии и до момента не изключват нито една. 

По последна информация за полет MS804 дим е излизал от няколко различни места на кабината три минути преди изчезването на самолета от радарите. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе