Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Мтел с подарък за първите поръчали Sony Xperia XZ1

Мтел с подарък за първите поръчали Sony Xperia XZ1

Мтел стартира предварителни поръчки на флагмана Sony Xperia XZ1, като първите 30, които поръчат модела на www.mtel.bg, ще получат като подарък безжичните слушалки h.ear on 2 mini от Sony. Смартфонът се предлага на цена от 38,99 лева на месец или 799,99 лева в брой с абонаментен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет и ще бъде наличен в търговските обекти на Мтел от следващата седмица. Sony Xperia XZ1 идва с 5.2-инчов Full HD HDR дисплей, скрит под Corning Gorilla Glass 5 стъкло, умело съчетано с метално тяло в черен цвят, без излишни ръбове и изпъквания. Елегантният дизайн и здравината се допълват от защитата от пръски вода и прахови частици, потвърдена с лабораторен сертификат.

Устройството е оборудвано с мощен осемядрен Qualcomm Snapdragon 835 процесор, който осигурява отлична графика, подобрена ефективност на батерията и спестява досадното забавяне дори и при най-тежките видеоигри. Оперативната памет е 4 GB, а вградената – 64 GB, които могат да достигнат до 256 GB с micro SD карта.

XZ1 може да се похвали с най-добрата предна камера на смартфон в момента – 13 MP, с 1/3-инчов сензор за слаба светлина и дисплейна светкавица, които позволяват заснемане на селфи дори на тъмно. Задната камера Motion-Eye е 19 MP със сензор за стабилизация на изображението и с бленда f/2.0. Тя може да записва видео със скорост от 960 кадъра в секунда, което я прави 4 пъти по-бърза от камерите на повечето смартфони.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе