Извънредни новини

Официално: Петър Хубчев и "Берое" се разделиха

Официално: Петър Хубчев и

Треньорът Петър Хубчев и "Берое" се разделиха официално. Новината, за която писахме тази сутрин, потвърди председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на тима Илко Русев. "От снощи се изписаха доста неща, за да могат да спрат спекулациите. Петър Хубчев повече няма да води отбора. Вероятно всички искате да зададете кой ще води отбора на Берое. Правим всичко възможно до два дни да имаме нов старши треньор. Не сме готови в момента и не може да съобщим", каза той на извънредна пресконференция.

„Виждате ни в нов формат. Това е съставът на директорите, който ще бъде вписан в търговския регистър, ще стане факт и ще заработи официално", обясни Русев.

„Нормално е един нов старши треньор да избере своя екип. Ще проведа разговори с Левон Апкарян и Армен Амбарцумян", продължи той.

Разбира се, че сме водили разговорили с конкретни треньори, но няма да дам повече информация. Когато имаме нещо гарантирано и ясно, ще бъде съобщено. Няма как да вляза в коментари с кой сме разговаряли и с кой не. Трябва да вземем възможно най-правилното решение и да не прибързваме. Нашето желание е да стане до два дни, но не на всяка цена", добави изпълнителният директор на "Берое", коментира представителят на "Берое" по повод избора на нов треньор.

Треньорите от ДЮШ на "Берое" ще водят тима до избирането на нов човек, стана ясно от пресконференцията.

„Боли ме за това, което се случи вчера. Не знам мащаба на пораженията, които са направени по терена. Не е нормално да се случват такива неща независимо от резултата. Не е нормално да се руши. Ще водим разговор с момчетата от агитката и искрено се надявам да се разберем. Счупените седалки са 150", каза още Илко Русев.

Стандарт Нюз припомня, че слабото представяне на старозагорци срещу ЦСКА наложи смяната на Петър Хубчев на треньорския пост. 

1 Коментар

  1. Загубата на Берое на 06-04-2016 от „селския” ЦСКА – това са LAYNQNITE гащи на Петър Хубчев, които той НИКОГА, НИКОГА няма да може да събуе; НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА . . .

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе