Извънредни новини

Стара Загора посреща националните финали на Kamenitza Фен Купа 2017

Стара Загора посреща националните финали на Kamenitza Фен Купа 2017

Националните финали на турнира без капка фалш Kamenitza Фен Купа 2017 ще се проведат този уикенд (30 септември и 1 октомври) на изкуствения терен на стадион „Берое" в Стара Загора. Там ще се съберат десетте най-добри отбора от приятели в България – всеки от тях регионален шампион на своята област. В рамките на уикенда финалистите ще премерят сили за титлата „национален шампион", която върви ръка за ръка с голямата награда в 15-тото издание на Фен Купа – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

Кулминацията на турнира ще бъде открита в 11:00 часа в събота от кмета на Стара Загора Живко Тодоров и легендите на „Берое" Петко Петков и Васил Драголов. Сред официалните гости ще бъде и генералният директор на „Каменица" АД г-н Димо Димов. По време на откриването домакините и официалните гости ще се включат в тегленето на жребия, който ще разпредели финалистите в две групи по пет отбора.

Непосредствено преди старта на дербитата участниците и гостите ще станат свидетели на атрактивен демо-мач между отбор на ветераните на „Берое" и тима на община Стара Загора. След това турнирът ще продължи със срещите от груповата фаза до 18:30 часа в събота. В неделя надпреварата ще продължи от 10:00 часа, а името на новия национален шампион на Kamenitza Фен Купа 2017 ще стане ясно веднага след финалния мач, който започва в 13:00 часа.

Паралелно с горещите футболни страсти, на стадион „Берое" ще се провеждат и множество забавни игри и предизвикателства. Участието в тях, както винаги, е напълно безплатно, а наградите варират от бира и вратарска свирка до GPS фитнес гривна и 365 литра Kamenitza за споделяне с приятели. Специално за кулминацията на Фен Купа 2017 са предвидени и няколко томболи. В тях могат да се включат всички пълнолетни посетители, а наградите, за които ще се борят, са: оригинална фланелка на националния отбор на България, оригинална фланелка на Астън Вила с автограф от футболния великан Джон Тери и оригинална фланелка на Галатасарай за сезон 2017/2018.

Фланелките на чуждестранните отбори са осигурени от официалните им фен-клубове в България. Привържениците на Астън Вила, Галатасарай, Ливърпул и Арсенал ще присъстват като официални гости на националните финали. В неделя, за първи път в историята на Фен Купа, фен-клубовете ще се изправят един срещу друг в приятелски мини-турнир от 11:15ч.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе