Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Марешки: Не може да се обещава и да не се изпълнява

Марешки: Не може да се обещава и да не се изпълнява

Атаките срещу кабинета не са страшни, а нормални. Ние критикуваме несвършената работа, за да стимулираме управляващите. За шест месеца правителството не е свършило нищо. Не може само в предизборна обстановка да се обещава и после да не се изпълнява. На хората им писна. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.

Ние сме убедени в нашите качества. Ние в момента сме в най-добрата роля. Никой не очаква нищо от нас, малка парламентарна група сме, може да критикуваме. Ние искаме да управляваме едно малко предприятие, за да покажем нашите възможности. Нека ни дадат пристанище "Варна". Какво ще изгубят толкова? Ако за една година пристанище "Варна" покаже ръст с 20%, ще докажем възможностите си, обяви Марешки.

След трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци има още една тройка - тримата без имунитети. Тройките в държавата се оказаха четири. Ние сме виновни за всичко в държавата - за нищета, за беднотията, за всичко. Аз не съм ядосан на никого. Ядосан е българският народ.

,

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе