Извънредни новини

Любовна мъка отслабва Франция срещу България

Любовна мъка отслабва Франция срещу България

Петър Хубчев започва да наследява късмета на великия си предшественик Димитър Пенев и броени дни преди световната квалификация с Франция получи първи подарък от съдбата. Проблемна връзка е на път да отслаби „петлите" разкрива „Дейли Мейл".

Антони Марсиал, който според „Екип" е определен за титулярен централен нападател в петък, рязко е влошил спортната си форма заради личните си проблеми. След като се разделиха с дългогодишната си приятелка Саманта Жаклине, от която има и дъщеричка, играчът на „Манчестър Юнайтед" вече е бледа сянка на себе си, допълва „Дейли Мейл". В досегашните 4 мача за Червените дяволи той е играл неуверен и без желание. Вбесен от него, Жозе Моуриньо го извади от състава за дербито с „Манчестър Сити" и окончателно го забрави.

Сега Дидие Дешан ще му сърба попарата,страхуват се във френския лагер.

Отделно Франция води война с ДР Конго за защитника на ПСЖ Преснел Кимпембе. Младият талант вече има мач за юношеския отбор на африканския отбор, но тъй като има двойно гражданство, беше повикан от Дешан, за да замести контузения Елиаким Мангала. Той има право да го пусне, но от ДР Конго продължиха с калните номера докрай и нарочно публикуваха снимка с неговото участие срещу Мали.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе