Извънредни новини

"Лудогорец": Мирише на Шампионска лига

Вече мирише на Шампионска лига. Това обяви изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев ден преди първият мач на българския срещу "Виктория" П. Двубоят е от 21,45 часа в сряда вечер, а залогът е на стойност 18 млн. евро.

"Нещата са планирани. Нямаме притеснения. Настроението е приповдигнато. За нас това е последната голяма крачка, за да постигнем целта си. Всички момчета го искат", обяви Петричев. "През последните години показахме, че решаващите мачове ги играем като гости и без притеснения. Показали сме, че можем да се представяме еднакво добре пред собствена публика, както и пред чужда", добави той.

"Отпускарски период е. 9000 билета предварителна продажба. Предполагам, че преди началото на мача ще има доста хора, които да си купят пропуски. Молбата ми към хората е да не чакат последния момент. За да се избегнат струпвания пред касите. За мач от такъв ранг мерките ще са доста сериозни", добави Петричев и си пожела подкрепа от Господ.

В същото време българският национал и защитник на "Лудогорец" Георги Терзиев стана баща. Красивата приятелка на сливналията - Елена, го дари с момиченце. Дъщеричката се казва Илинна и се роди в областната болница под Карандила "Д-р Иван Селимински". Илинна е първото дете на Георги и Елена.

Имаме рутина за победа,
радва се Дерменджиев

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев призна, че в отбора има трима души, които до последно ще са под въпрос за "Виктория" П. "Знаете, че Анисе има много тежка контузия. Но има още трима души, които са критични. Преди мача ще се реши дали ще вземат участие. Мачът с "Левски" е в историята. На нас ни предстои мач за България. Сега тези неща са несъвместими", обяви Дерменджиев. "Това са плейофи - от два мача. Отборът трябва да изиграе един високоинтелектуален двубой и евентуално да бъде победител. Сега тимът ни има по-голяма рутина. Очакванията ни са големи, но и отговорностите ни са по-големи. По моя преценка сме в добро състояние за този мач", завърши Дерменджиев.

Днес стана ясно, че на националния стадион е монтирана системата за видеоповторения на голлинията. Технологията ще бъде използвана за пръв път в България по време на днешния мач.

Българите обичат да доминират

отчете треньорът на "Виктория" П Роман Пиварик на брифинга. "Лудогорец" е силен съперник. Индивидуалните акции са една от силните им страни. Използват много силно контраатаките. Имат бърз преход. Но дано да ги неутрализираме. Няма да кажа стартовата си единайсеторка. Но няма да има много промени. Ще видите на мача", добави спецът. "Гледахме последните 5-6 мача на "Лудогорец". Имат ротации. В последния двубой имаше и контузия. Ще видим какво ще използват и те. Българите са много директни. Играят направо срещу вратата", добави Пиварик.

"Лудогорец" - "Виктория" (П)

Шампионска лига, плейоф, първи мач
днес от 21,45 ч, ст. "Васил Левски", София

Вероятни състави
"Лудогорец": 21. Стоянов, 6. Натанаел, 5. Паломино, 27. Моци, 4. Сисиньо, 18. Дяков-К, 8. Саша, 88. Вандерсон, 84. Марселиньо, 22. Кафу, 28. Кешеру
Треньор: Георги Дерменджиев

"Виктория" П: 1. Козачик, 2. Хейда, 4. Хубник-К, 8. Лимберски, 3. Матею, 7. Хорава, 25. Хромада, 10. Копич, 19. Коварик, 23. Бакош, 12. Дуриш
Треньор: Роман Пиварник

Съдия: Марк Клатенбърг (Анг)

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе