Извънредни новини

"Лудогорец" излиза в реванш срещу "Младост"

Днес Лудогорец се изправя в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Младост Подгорица. В първата среща в Разград българският шампион победи с 2:0.

"В никакъв случай резултатът не е успокояващ, защото знаете, че във футбола са възмогни всякакви сценарии. Трябва да спечелим този мач. Със сигурност не се коментира "Цървена звезда" в момента", каза на тръгване към Подгорица изпълнителният директор Ангел Петричев. "Съперникът трябва да се уважава и да се подхожда с респект. Сигурен съм, че момчетата ще подходят професионално към реванша", добави той.

"Спокойствие не може да има. Постоянно казвам, че имаме комфортна преднина от два гола, но има още 90 минути", заяви пък треньорът Георги Дерменджиев.

Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков също алармира, че сблъсъкът с "Младост" все още не е приключил. "Двубоят е от два мача. Първия го спечелихме, но още не е свършила битката. Вторият няма да бъде лек, но ние отиваме за победа. Гоним класиране, което е най-важно, но и победата ни е ценна", каза Дяков, който ще става баща за втори път, след като съпругата му Марияна е бременна. Светльо има син Виктор, който се роди в края на 2012 година.

Българите пръскат по 50 млн., заяде се Графа

Треньорът на "Цървена Звезда" Миодраг Божович започна да се заяжда с "Лудогорец". Двата отбора най-вероятно ще се срещнат в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, след като си решиха нешата в първите двубои. "Ние не сме като "Лудогорец". Те пръскат по 50 милиона за играчи и други неща. Ние нямаме такава възможност, тъй като се опитваме да вървим по прав път. Когато даваш много пари, накрая нещата не са добре", заяви Графа, имайки предвид факта, че "Звезда" е под мониторинг от УЕФА. Въпреки че Божович преди време разполагаше с доста милиони в "Динамо" (Москва), а после и в "Локомотив". "Срещу "Валета" играчите не трябва да се отпускат. Най-малкото да не губят игрови ритъм. Срещу "Лудогорец" ще ни е нужна "лудост", за да бием", добави Графа.

Разградчани взеха двама нови

преди гостуването в "Младост". "Лудогорец" взе в екипа си нов доктор и масажист. И двамата са румънци - д-р Раду Пелигора и масажиста Юлиан Мирча. Първият има сериозен стаж - 10 години в "Стяуа". През 2014 година работиха в "Ал Хилал" заедно с Лоренцио Регекампф. Мирча е работил като масажист и в "Пандури", а също така и в националния отбор на Румъния.

После ще мислим за "Звезда"

заяви левият защитник на "Лудогорец" Натанаел преди тимът да отлети за Подгорица. "Знаем, че имаме добър отбор. Ще бъде труден мач, но знаем, че имаме пълния потенциал да победим. Доказали сме всичко това и ще играем пределно мобилизирани. Ще влезем в мача на 100%, за да постигнем добър резултат. "Младост" ще играе на максимум срещу нас и точно заради това ще играем умно. И когато има възможност ще вкараме гол", сподели Натанел на "Летище Варна".

Диема спорт, 21,45 Футбол, ШЛ, реванш: "Младост" Подгорица - "Лудогорец", (пряко)

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе