Извънредни новини

Липенски: С топка и карти шега не бива

Липенски: С топка и карти шега не бива

Много ми се искат 3 гола срещу ЦСКА, призна Липенски

Треньорът на "Берое" Пламен Липенски разкри специфичния си начин на общуване с футболистите след разгрома с 5:2 над "Локо" (Пд), както и причините за двете поредни победи след уволнението на Петьо Хубчев. Успехът в събота окрили старозагорци преди тежкия реванш с ЦСКА за Купата на България. "Казах на момчетата, че топката е от женски род, трябва да са гали, за да стои при нас", обясни Липенски. - Почнем ли да я тормозим отива при комшията. С топка и карти шега не бива, защото ги прибира противникът. Държим ли ние топката - го изнервяме. А така той не може да мисли трезво - това е разковничето."

Спецът обеща, че неговите момчета няма да се ентусиазират преди реванша с ЦСКА. "Не знам дали ще вкараме три гола, но много ми се иска", призна той. - Няма от какво да се плашим. Няма значение дали са 16 хиляди зрителите, или 20 хиляди, те няма да играят срещу нас. "Берое" вече е побеждавал като гост "Галатасарай" и "Фенербахче" пред 45 000 френетични фенове."

Липенски отхвърли версията, че загубата в първия полуфинал се дължи на присъствието на много бивши цесекари в "Берое". "Причините са другиЕ", добави загадъчно той. Защитникът Венци Василев пропуска битката с бившия си тим в сряда на "Армията" заради натрупани картони.

Иса: Головете на Камбуров са подарък

Нападателят на "Берое" Исмаил Иса чистосърдечно призна, че отборът му е подарил двата гола на Мартин Камбуров. "Почнахме концентрирано, но след като вкарахме третия гол, настъпи по-голямо спокойствие, обясни той. - За мен това е причината. Ние винаги сме били уверени в себе си, но има и мачове, като първия с ЦСКА. Тогава нищо не се получи. Надявам се сега да победим", пожела си Иса.

"Лаута" пламна с факли и димки

Въпреки разгрома, отборът на "Локо" (Пд) получи подкрепа от феновете си. След края на мача в Стара Загора, част от тях отпътуваха за "Лаута", където изчакаха играчите. В тяхна чест те ги посрещнаха с огнена фиеста с факли и димки и ги поздравиха за усилията срещу "Берое". В края на пиротехническото шоу всеки от футболистите беше пресрещнат на изхода с бурни аплодисменти. Агитката пожела успех на любимците си срещу "Ботев" в следващия мач.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе