Извънредни новини

Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо!

Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо!

Един късметлия ще види на живо мач от UEFA Champions League! За да имаш шанс да си точно ти, отговори правилно на въпроса: „Кои български футболисти са играли на финал за КЕШ/ UEFA Champions League ". Отговорът изпрати от 4 до 14 октомври 2013 г. на e-mail kupata@standartnews.com, като посочиш име и фамилия, както и телефон за обратна връзка.

Голямата награда за един от позналите са 2 билета за мач от 6-и кръг на Груповата фаза на UEFA Champions League. Победителят ще бъде избран чрез жребий сред всички участници, отговорили правилно на въпроса в посочения срок. Той ще загрее за мача с автограф от Фабио Капело, който ще вземе лично в София по време на Обиколката на Купата в България от 18 до 20 октомври.

Фабио Капело и други футболни знаменитости ще ви очакват по време на Официалното откриване в петък, 18 октомври, от 14, 30 часа.

За още 10 участници с верни отговори чрез жребий ще бъдат разпределени утешителни награди – 2 раници с логото на UEFA Champions League и 8 съдийски монети от мачове на UEFA Champions League.

Късметлиите ще бъдат обявени на 16 октомври 2013 г. във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com

Най-запалените фенове на футбола и UEFA Champions League могат да премерят сили и на живо при гостуването на Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври. Два отбора с по двама членове от семейство ще се срещнат в решителен мини футболен мач пред специалната шатра на Купата до Народен театър "Иван Вазов". Кандидатите трябва да заявят желанието при изпращане на правилен отговор на посочения e-mail. Късметлиите ще бъдат избрани чрез жребий и обявени на 16 октомври във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com.

Наградите за „Семейни шампиони" са 2 автографа от Фабио Капело за победителите и 2 съдийски монети от мачове на UEFA Champions League за другия отбор.

Всички фенове на футбола и на UEFA Champions League могат да се снимат с Купата по време на Обиколката в България. Трофеят ще бъде изложен в специална шатра пред театър „Иван Вазов" в София от 18-20 октомври. За да бъдете ВИП гости на Купата в София и да си тръгнете със снимка от събитието, трябва да се регистрирате онлайн на адрес http://be-part-of-it.unicredit.eu/bg-bg/tour/2013/fastpass.html.

В шатрата на Купата ви очакват още много изненади! С атрактивен двуетажен автобус трофеят ще отпътува и за други български градове: на 21 октомври ще бъде във Велико Търново, на 22 октомври в Пловдив, на 23 октомври – в Стара Загора.

Кампанията във вестник „Стандарт" и www.standartnews.com се осъществява по случай Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит. Наградите са осигурени от УниКредит Булбанк.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА
"Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо"

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР

1. Кампанията във вестник „Стандарт" и информационна агенция www.standartnews.com се осъществява по случай Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит.

РАЗДЕЛ 2. ПЕРИОД

1. Кампанията във вестник „Стандарт" и информационна агенция www.standartnews.com "Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо" се провежда в периода от 4 октомври (петък) до 14 октомври (понеделник) 2013 г., включително.

РАЗДЕЛ 3. МЕХАНИЗЪМ

1. Всеки желаещ да участва в кампанията следва да изпрати e-mail на kupata@standartnews.com, като посочи двете си имена и мобилен телефон за връзка.

2. Желаещите да участват и в подкампанията „Семейни шампиони" трябва да заявят изрично желанието си в изпратения e-mail с верен отговор, като посочат двамата състезатели, които ще вземат участие в мини футболен турнир по време на Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври 2013 г.

3. Победителите ще бъдат избрани чрез жребий между участниците, отговорили правилно на въпроса „Кои български футболисти са играли на финал за КЕШ/Шампионска лига?".

4. Победителите за участие в мини футболен турнир в подкампанията „Семейни шампиони" ще бъдат избрани между всички, заявили желанието си да участват в подкампанията „Семейни шампиони", които в същото време са и отговорили правилно на въпроса от основната кампания.

5. Всички победители ще бъдат обявени на 16 октомври 2013 г. във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com.

РАЗДЕЛ 4. НАГРАДИ

1.Наградите в играта "Виж Купата и гледай UEFA Champions League" на живо" са осигурени от УниКредит Булбанк и са както следва:

1.1. Първа награда за победителя, избран чрез жребий: 2 билета за 6-ти кръг от Груповата фаза на UEFA Champions League и автограф от Фабио Капело по време на гостуването му по случай Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври в София. Наградата включва само билетите и не осигурява транспорт и настаняване.

1.2. Награди по жребий за други участници: 2 раници с логото на UEFA Champions League и 8 съдийски монети от мачове на UEFA Champions League.

1.3. Наградите в подкампанията „Семейни шампиони" са:

1.3.1 2 автографа от Фабио Капело по време на гостуването му по случай Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври за победителите.

1.3.2 2 съдийски монети от мачое на UEFA Champions League за другия участващ отбор.

РАЗДЕЛ 5. ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. Печелившите участници ще бъдат уведомени, че са спечелили в деня на теглене на наградите. Печелившите ще бъдат известени чрез електронна поща, на предоставения от участника електронен адрес и по телефона на предоставения от участника телефонен номер за връзка. Ако в рамките на 3 (три) дни след изтеглянето на печеливш не може да бъде осъществен контакт със спечелилия участник по нито един от изброените начини, наградата се връчва на следващ изтеглен участник.

2. В случай, че награда бъде спечелена от участник на възраст под 18 години, Организаторите на кампанията ще изискат приемане на наградата от негов родител / настойник и при липса на такова приемане, наградата ще бъде предоставена на следващ участник, като първоначално спечелилият губи правото си на награда.

3. Участниците приемат, че ако спечелят, техните снимки, първо име и фамилия, както и името на града им ще бъдат оповестени във вестник „Стандарт", в информационна агенция www.standartnews.com и във всички други канали, които отразяват кампанията.

4. Участник, спечелил една от гореспоменатите награди в кампанията, не може да спечели друга награда. Един участник може да спечели само веднъж.

5. Организаторите не носят отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невярна лична информация, неточен телефон за контакт или невалиден e-mail адрес.

6. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейна парична стойност или с друга награда.

7. Всяко теглене на печеливш участник в кампанията ще се осъществява в присъствието на независим наблюдател, като решението на организаторите е окончателно. Тегленето на печелившия и тези условия са подчинени на българското законодателство.

РАЗДЕЛ 6. ОТГОВОРНОСТ

1. Всички регистрации след определения краен срок на кампанията, както и регистрации, в които липсват или са посочени непълни съгласно настоящите Официални Правила данни, които участникът следва да представи за участие в кампанията, се считат за невалидни.

2. Организаторите на кампаниятаа не се задължават да водят кореспонденция за непечеливши претенции, които възникват след действителното раздаване на наградите.

РАЗДЕЛ 8. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

1. Кампанията е отворена за участие към всички физически лица с изключение на служителите на „Стандарт Нюз" АД и „УниКредит Булбанк", както и членовете на семействата на посочените по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

РАЗДЕЛ 9. ПУБЛИЧНОСТ

1. С участието си в настоящата кампания участниците декларират и се съгласяват, че предоставят име, фамилия, град , e-mail и телефон за връзка доброволно като необходимо условие за участие в кампанията и за ползването на правата, които могат да придобият с участието си в нея.

2. С участието си в кампанията, участниците предоставят изричното си съгласие Организаторите да обработват предоставените от тях данни за нуждите на кампанията и в частност за целите на маркетинга и връчването на спечелената награда, както и се съгласяват, че в случай на получаване на награда техните имена, град на живеене, снимка или други лични данни биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организаторите, като не се дължи заплащане от негова страна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе