Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Hyundai с изцяло нов български сайт

Hyundai с изцяло нов български сайт

София. Почитателите на южнокорейската марка Hyundai в България от днес, 28 януари, ще могат да се наслаждават на чисто новия сайт www.hyundaibg.bg.

Той е разработен изцяло по глобалната корпоративната идентичност на марката и е съобразен с тези на представителите по цял свят. Това ще направи ползването му изключително лесно и приятно за всички потребители, независимо къде се намират. На сайта ще откриете подробна информация за най-новите модели на марката, техните най-интересни опции, нива на оборудване и възможни аксесоари. Съвсем нов е начинът на търсене на адреса на най-близкото до вас представителство или сервиз, като са включени и GPS координати и актуална карта за бързо и лесно ориентиране, дори в движение. Налице са ценови листи на актуалната моделна гама на корейската марка, а промоционални оферти и сервизни акции ще бъдат оповестявани на сайта.

За улеснение на клиентите има напълно нова онлайн форма за записване за тест драйв с един клик - само трябва да попълните данните си и да изберете предпочитан ден и час.

На бутона "шоурум" ще откриете пълната моделна гама, в "магазин" търсете специалните оферти или автомобили втора ръка. На бутона "сервиз" ще се информирате за гаранциите на вашия автомобил Hyundai, сервизната поддръжка, резервните части и аксесоари и др.

Внедрен е и бутон с директен линк към официалната фейсбук страница на Индустриал Комерс ЕООД, която държи една от лидерските позиции измежду автомобилните представители в България със своите почти 64 000 фена. Това й отрежда и 10-о място сред официалните страници на всички европейски представители на марката.

Сайтът е изцяло в духа на глобалната идентичност на марката, с изключително лесна и интуитивна навигация и приятен за окото дизайн. Съвсем скоро ще бъдат добавени още интерактивни функционални опции, като 3D поглед на автомобила отвън, смяна на цветовете в реално време и препратки към интересни актуални събития или програми и промоции.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе