Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ си проверява структурите за шуробаджанащина

ГЕРБ си проверява структурите за шуробаджанащина

За всички структури на ГЕРБ сме възложили да се направи проверка, за да не използват опонентите ни това като аргумент. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод информация на БСП за роднински назначения в Габрово.

„Ако има роднински назначения някъде, които са с някакво въздействие и е нарушен законът, те трябва да бъдат изчистени“, заяви той. Според него такива аргументи не могат да дадат управление. „Управлението го дават гражданите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов точно преди 6 месеца“, посочи Цветан Цветанов.

„Направете си изводите къде са БСП, защо го правят и защо е тази изнервеност от тяхна страна“, коментира той. „Томислав Дончев не назначава в община Габрово. Сигурно трябва да се обади на брат си и да каже, понеже съм еди си какъв, трябва да напуснеш, това предлагат от БСП“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Ако бъде доказано, че има конфликт на интереси, ще вземем отношение. Не е необходимо някой друг да ни го казва“, заяви той. „БСП искат да ни вкарат в спирала, да ни отклонят от акцента, който днес има държавата- Европейско председателство, среща на Борисов с балканските лидери, Западните Балкани стават приоритет“, уточни Цветан Цветанов.

Той обясни, че днес няма да има среща на Изпълнителната комисия на ГЕРБ с ПГ, защото няма такава необходимост. „Проведохме разговори с членовете на Изпълнителната комисия, отчели сме, че вчерашното решение за оставката на Делян Добрев е правилно“.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе