Извънредни новини

Футболен съдия игра финал в СК "ДЕМА"

Футболен съдия игра финал в СК

Футболния съдия Георги Тодоров (35+ на снимката) загуби финала на Carpet MAX Tennis Tournament, част от календара на НТЛ, който се проведе на кортовете на водещия СК "ДЕМА" в София. След мач продължил повече от два часа Жоро допусна обрат и загуби в три сета 7:6 (9) 3:6 3:6 от Борислав Ангелов – новия шампион при мъжете 35+.

При мъжете 45+, Пейчо Пейчев направи личен рекорд като спечели две титли от турнира. В сингъла след много тежък мач на финала, победи Андрей Кендеров от ТК „Левски-София" в два сета 7:6(5) 6:4. Втората му титла е на двойки мъже 45+. Пейчев и неговия партньор Николай Маринов станаха шампиони след обрат от 0:1. Те спечелиха мача си в драматичен шампионски тайбрек завършил 11:9 срещу обиграната двойка на Добри Костадинов и Петко Малинков.

В Carpet Max Tennis Tournament взеха участие и двама тенисисти от ТК „Авеню" ( Бургас) – Виктор Книш (55+) и Константин Пугач (45+).

Страхотно представяне на Книш, който повиши конкуренцията в тази възрастова група, и още с първото си участие спечели титла от лигата, показвайки завидни умения в тениса. На финала той победи Иван Запрянов от ТК „Левски-София" в два сета 6:3 6:2.

Другият представител на ТК „Авеню" – Константин Пугач (45+) достигна до полуфинал, където бе надигран от бъдещият шампион в тази възрастова група – Пейчо Пейчев.

При мъжете 18-35 Трифон Стефанов спечели втора поредна титла от лигата. На на финала той успя да пречупи Здравко Пешев и да спечели в два сета – 6:4 6:4.

Кирил Илиев (45+) е късметлията, който спечели тенис шапката HEAD от томболата на лигата.

По време на турнира участниците имаха възможност да тестват последните модели ракети на HEAD. СК "ДЕМА" е традиционен домакин и на тенис турнира за ВИП личности "Лидерите" на в. "Стандарт".

Следващият турнир от календара на НТЛ е в Бургас, 20-21 август, на кортовете на ТК „Авеню".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе