Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Томислав Дончев: Цензурата се налага по ъглите, а не в ефир

Томислав Дончев: Цензурата се налага по ъглите, а не в ефир

Заплахите не се правят по време на интервю. Истинските опити за цензура и промяна на съдържание се правят по ъглите. Това коментира в студиото на bTV вицепремиерът Томислав Дончев във връзка със скандалното поведение на колегата му от кабинета Валери Симеонов и депутат от ГЕРБ към Виктор Николаев от "Нова телевизия".

Щом скандалът е забъркан публично, най-добрият начин да се разбере кой какво е имал предвид е едно ново участие", коментира той, като припомни, че също е работил за известно време като журналист.

Дончев направи и кратка характеристика на двамата политици, които по твърде странен начин в рамките на един час два пъти направиха пред Виктор Николаев връзка между изчезването от екран на журналист и въпросите, които този журналист преди това е задавал.

Г-н Тодоров е цветен, с остър език, политически некоректен – това го казвам с известна симпатия, защото понякога си мисля, че политическата коректност ще ни убие", каза вицепремиерът около час, след края на ултиматума, който Валери Симеонов беше поставил на медиите с искане да получи извинение от тях. Такова той не получи. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе