Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Домусчиев оценява кабинета с много добър

Домусчиев оценява кабинета с много добър

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев даде оценка много добър (4,5) по шестобалната система на правителството. Това стана ясно от думите му в предаването "Беновска пита" по Канал 3. Бизнесът не счита, че правителството е отличник, но от друга страна, не счита, че кабинет "Борисов 2" е двойкаджия или средняк.

Според него най-важна е политическата стабилност за бизнеса. Председателят на КРИБ оцени високо реформата в пенсионната система и заяви, че реформите трябва да бъдат основна цел на правителството през следващата година.
В България е назрял моментът да се правят реформи. Под натиска на улицата ключовите реформи не се извършиха, което тежи на обществото и на бизнеса. Бизнесът има надежда, че кабинетът начело с премиера Борисов има потенциал да извърши необходимите реформи, коментира още той.

Мисията на Кирил Домусчиев е да прави правилно нещата, за да не бъде упрекван, както и да казва истината, което важи и за бизнеса, и за футбола.

Той иска неговата бизнес дейност да служи за пример за други бизнесмени, за да се увеличи БВП на България. Бизнесът да защитава имиджа на българското на световните пазари, а ФК "Лудогорец" да служи за пример на всички футболни центрове в страната.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе