Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Мирела Демирева: Ще очаквам 2 м с всяко състезание

Мирела Демирева: Ще очаквам 2 м с всяко състезание

Олимпийската вицешампионка Мирела Демирева, която е състезателка на спортния клуб по лека атлетика „Берое", бе посрещната с почести и награди в Града на липите

„Оттук нататък ще очаквам 2 м с всяко едно състезание. Потенциалът в скоковете си го виждам, имам самочувствието, не се страхувам от височината. Може би ми трябва още малко време и още малко опит. И разбира се още работа, особено върху финната техника, за която нямахме време с моя треньор преди Олимпидата в Рио. Какво да правим с брадясали рекорд на Стефка Костадинова ли? Ами, ще го поправяме...". Това заяви олимпийската вицешампионка на висок скок Мирела Демирева, която бе посрещната днес с почести и заслужени награди в Стара Загора. „За наша радост Мирела, с която ние всички се гордеем, и която прослави България със забележителния си успех на Олимпиадата е състезателка на старозагорския клуб по лека атлетика „Берое", поздрави сребърната медалистка старозагорският градоначалник Живко Тодоров. Той обеща на управата на клуба и на Демирева, че за догодина, когато Стара Загора ще бъде европейски град на спорта, ще бъда готова и пистата в закритата зала по лека атлетика над стадион „Берое", за да може лекоатлети като именитата състезателка да водят подготовка тук и през зимата.

Кметът Тодоров връчи на Демирева плакетът на Стара Загора и знамето на града. „Щастлива съм, че съм част от един от най-динамично развиващите се клубове по лека атлетика в страната", благодари Мирела и похвали спортната база и инфраструктура на Стара Загора.Според нея Градът на липте вече спокойно можел да домакинства международни състезания и лагери, семинари, обмяна на опит и други срещи на водещи в спорта страни.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе