Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Черна борса! Три литра ракия за боя на Кубрат

Черна борса! Три литра ракия за боя на Кубрат

Черна борса за билети се образува няколко часа преди боксовия двубой на Кубрат Пулев със Самюел Питър тази вечер. Техният сблъсък е гвоздеят на галавечерта в „Арена Армеец", в който залогът е интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. При победа в 12-рундовия бой Кубрат ще получи правото отново да е претендент за световната титла, за която той беше детрониран от Владимир Кличко преди 2 години. Тъй като преди спектакъла свободни останаха само малко места по горните редове, мераклии да влязат и да гледат битката от упор предложиха в интернет борса по 3 литра домашна ракия - отбрана селекция, за билет на атрактивно място.

Другата изненада преди мача дойде с фрапиращата разлика от 8,25 килограма в теглото на двамата боксьори при тегленето на кантара. Българинът, който ще се бие, за да стане отново претендент за световната титла, удари 114,650 кг., и то без да си събува анцуга. Преди това обаче Нигерийския кошмар огъна везната на 122,9 кг. и шашна всички, защото неговото телосложение предполагаше много по-голямо тегло. Още повече, че неотдавна се появи информация, че Питър е достигнал 160 кг, което за човек с неговата масивна физика не е нищо. Според специалисти обаче, подобен подвиг от човек, предразположен към напълняване, е доста трудно на практика, та дори и с интензивни тренировки.

В останалите параметри обаче Кобрата има предимство - той е висок 194 см срещу 188 см на Питър, и е 8 месеца по-млад от него.

Този път претеглянето мина без проблеми за Пулев, за разлика от инцидентите преди мача му с Дерек Чисора. Тогава човек от публиката удари британеца по врата, напрежението изби и мачът беше особено напрегнат. В "Парк център София" този път грубости нямаше, двамата минаха спокойно на кантара и се измериха мълчаливо с погледи, без да си правят мръсин номера. След което Питър не издържа и победоносно вдигна ръце, което не направи никакво впечатление на Кобрата.

Допълнителна атракция осигури и Рафаел Зумбано Лов, който в един от подгряващите боеве ще се изправи срещу Ото Валин в 10-рундов сблъсък в тежка категория. Сексапилният бразилец, който живее в Лас Вегас, цъфна на кантара със слип, под който в плътен релеф се открояваше цялата му анатомия. Гледката предизвика шушукане сред мъжката част и от немай-къде свенливо обръщане на погледите на многобройните асистентки на церемонията.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе