Извънредни новини

"Боро" на лов за "орли" на "Герена"

Скаут на завърналия се в английската Висша лига "Мидълзбро" бе на лов за звездите на "Лудогорец" във днешния мач с "Левски". Човекът на "боро" наблюдаваше Владислав Стоянов, Клаудиу Кешеру, Върджил Мисиджан, Марселиньо и компания с надеждата да си хареса някой, който да помогне на тима да оцелее в елита на Англия.

Емисарят ще навести и двубоя между "ЦСКА-София" - "Нефтохимик", за да наблюдава най-големия талант на "червените" - Кирил Десподов, както и Диого Виана. От клуба признаха с половин уста новината. Междувременно съперникът на "Лудогорец" в плеойфа на Шампионската лига "Виктория" (Пилзен) загря за битката с бой в местното първенство.

Чешкият гранд разби "Прибрам" с 3:0 в последния си двубой преди този с "орлите". Треньорът на клуба призова играчите си да запазят концентрация за решителния мач в София. "Призовавам да няма подценяване в нито един момент", отсече спецът. Двата тима излизат един срещу друг на 17 август от 21,45 ч на стадион "Васил Левски". Реваншът в Чехия е шест дни по-късно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе