Извънредни новини

"Берое" сдаде Купата на България

Стара Загора. "Берое" сдаде Купата на България след 1:1 с "Лудогорец" в реванша от 1/8-финалите. "Орлите" спечелиха с 2:1 първия мач в Разград. Днес Здравко Илиев си вкара нелеп автогол още в 4-ата мин, а в края на първото полувреме Венци Христов изравни.

"Бърз гол, каквото беше и целта ни. След това се успокоихме и започнахме бавно да разиграваме. Допуснахме грешка и им позволихме да се върнат в мача", коментира треньорът на шампионите Стойчо Стоев.

"Разчитаха на статични положение и центрирания, по-здрави физически са от нас", добави той. Специалистът коментира и инцидента на тренировката в събота. Както е известно халфът Митчел Бургзорг, помощник-треньорът Явор Вълчинов и масажистът Петко Петков пострадаха при меле с местни фенове. Според домакините играчите на от "Лудогорец" също носят вина, защото са провокирали ултрасите.

"Пълни глупости. Писма ми да обяснявам. Да, ние ги нападнахме, прескочихме кордона, и започнахме да хвърляме бомбички по тях. Как си го представяте, подобно твърдение е меко казано несериозно. Нормално е случката да се е отразила и да повлияе на играта ни", каза Стоев.

Помощник-треньорът на "Берое" Пламен Липенски говори вместо наказания Петър Хубчев. "Не ни достигна късмет. Честито на "Лудогорец", пожелавам им успех в Европа. Доволен съм от нашия отбор. Не знам защо Хубчев беше наказан", коментира той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе