Извънредни новини

Белгия загря с джаги за Италия

Белгия загря с джаги за Италия

"Червените дяволи" сами си избраха децата талисмани

Белгийският национален отбор подгря по интересен начин за сблъсъка с Италия днес от 22,00 часа българско време. "Червените дяволи" си устроиха турнир по джаги, в който най-активни бяха Еден Азар и Яник Караско, за да убият скуката, докато чакаха да се качат на самолета за Лион.

Звездата на "Челси" и един от най-добрите играчи на "Атлетико" М изиграха една бърза игра в хотела на специално брандирана джага с белгийския флаг. След което играчите се отправиха към "Стад де Люмиер" където проведоха и своята подготовка за днешния мач. Впечатление обаче направи, че при пристигането си в хотела националите на Белгия се срещнаха със своите талисмани, които ще изведат довечера на стадиона.

Жестът е много благороден, тъй като децата са с различни здравословни проблеми или са сираци. Всички малчугани получиха екипи на Белгия и се снимаха със своите идоли. "Червените дяволи" подариха на френските деца различни футболни предмети. Като Ромео Лукаку даде своите бутонки на едно от момчетата.

Междувременно пък президентът на италианската федерация Карло Тавекио вярва, че "адзурите" могат да стигнат до победата. "Лошо, че се паднахме точно с Белгия в група. Много силен отбор са и ние трябва да се фокусираме в защита, за да спрем Азар, Вицел, Караско и другите бързи и изобретателни играчи. Все пак мисля, че ще се представим добре", каза шефът на италианската централа.

Испанците се изтупаха с евтини костюми

Испанският национален отбор разчита на най-известната верига магазини на Иберийския полуостров "Ел Корте Инглес" за официалните си костюми. Договорът между федерацията и компанията е за дрехи на модната къща "Emidio Tucci". Очаквано или не обаче марката не е от най-скъпарските. Напротив дори се счита за елегантна, но евтина.

Най-скъпите костюми, които модната къща предлага са по 550 евро. А най-високата цена за ризите е от 77 евро. Това на практика означава, че за официалното облекло на целия отбор федерацията е платила не повече от 17 000 евро, твърдят испанските медии. Въпреки всичко обаче "Ла Фурия" са едни от най-елегантните отбори на Евро 2016.

Междувременно вратарят на Испания Икер Касияс изненада репортерите, като не се появи на пресконференция днес. Капитанът на националния отбор е предпочел да не излиза, за да си спести скандали и проблеми при евентуално въпроси свързани със своя колега Дави Де Хеа. Последният се забърка в сексскандал с малолетна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе