Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Български приложения за вашия телефон

Български приложения за вашия телефон

Днес всичко е възможно в света на технологиите. Приложенията на телефоните ни лесно могат да подобрят начина ни на живот. Разбира се, има всякакви видове приложения, а доста от тях са напълно безсмислени. Но има и доста качествени български приложения, които могат да ни бъдат от полза.

Вижте кои са 5-те най-интересни български приложения за Android

Cinexio

Това е най-популярното кино приложение в България. С него могат да се правят резервации за билети за всички големи кина в България. Приложението предлага подробно описание и детайли за всеки един от филмите по кината.
Ако обичате киното, то това приложение е точно за вас.

Антирадар

Това е едно от най-коментираните и сваляни български приложения. Апликацията ви предупреждава за камери, които следят за превишена скорост. Чрез Антирадар дори може да видите къде са разположени служители на КАТ на територията на страната.
Това приложение е за всички шофьори, които искат да знаят какво се случва по пътя още преди да са тръгнали.

SMS Parking

SMS Parking е приложение, което ви позволява да заплащате паркиране, чрез изпращане на SMS на предварително зададен кратък номер. В приложението можете да добавите различните си автомобили и само с едно натискане на бутона да си заплатите за синята зона.
Приложението поддържа зони в България, Сърбия, Черна Гора и други държави. Ако не обичате да си губите времето, това приложение е тъкмо за вас.

Sinoptik.bg

Sinoptik.bg е най-големият сайт за прогноза за времето в интернет пространството. Сайтът дава детайлна десетдневна прогноза за 80 000 локации в цял свят. Можете да се информирате и за условията за ски в най-големите български зимни курорти, както и да видите картина от камерите на пистите.

Lucid

Чудел ли си се какво би било, ако известен художник те нарисува? Lucid ти позволява да пресъздадем любимите си видеа и снимки като магически произведения на изкуството.
Просто избери снимка, харесай си някой от стиловете на известни художници и в рамките на няколко секунди ще получиш твой личен шедьовър.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе