Извънредни новини

Балъков фаворит №1 за "Ботев"

Балъков фаворит №1 за

Красимир Балъков ще поеме "Ботев" от лятото, научи "Стандарт".

Собственикът на "канарчетата" се е спрял на него, за да осъществи целите, поставени пред отбора. Двамата са се разбрали за финансовите условия. Героят от САЩ'94 е намалил претенциите си, обявиха запознати с преговорите. Бала продължава да е без работа, след като удари на камък в "Щутгарт". За последно той води "Кайзерслаутерн", а преди това "Хайдук".

У нас Балъков постави началото на мащабен проект в Бургас с "Черноморец", но така и не успя да го довърши. "Стандарт" научи също, че Александър Александров ще се спаси и ще продължи да бъде шеф на "жълто-черните". "Не ме питайте за бъдещето ми, казах каквото имам", обяви Станимир Стоилов преди реванша за купата с "Левски" днес. "Не ме интересува какво говорят за мен. Това, че някой не се харесва на други не е от вчера за днес", допълни той. "Имаме мач, в който трябва да наваксаме преднина на "Левски" от 2 гола. Те са ясни, ще играят така, както го направиха и на "Герена". Ние трябва да сме агресивни, да си вкараме положения. Искам удари. Не се готвим за дузпи. Няма да е екзекуция, ако ги отстраним. Стига с тези неща, това е просто футбол. Но ще бъде нещо нормално, ако продължим", каза още Стоилов. Той нападна БФС за наказанието на Вандер. "Гледах запис. Така и не видях бой", завърши треньорът на "канарчетата".

Сухия хвърля болен в Коматево

Поредна жертва ще направи Пламен Крумов. Новото попълнение на "сините" забрави за болката в крака си и ще излезе като титуляр в реванша с "Ботев". Терминатора, както му казват феновете на "Левски", ще трябва да замени Дъстли Мюлдер. Холандецът е аут за 20 дни.


Около 20 фена надъхаха вчера любимците си за мача с "Ботев". Освен Дъстли аут за мача в Коматево са още Мирослав Иванов, Пламен Илиев, Валери Божинов, както и Владимир Гаджев. Халфът научи наказанието си за сбиването с Омар Косоко. Двамата отнесоха по 3 срещи. Гаджев изтърпя вече 2, откакто бяха спрени правата му. Въпреки, че си стисна ръката с Косоко, той даде ход на делата срещу ЦСКА и Александър Тодоров. Шефът и "армейците" го обвини в расизъм.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе